ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΜΠΑΡ - Β & Β - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕΘΑΝΑ - ΕΥΑΓΓΕΛΟ

Β & Β - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕΘΑΝΑ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΤΣΗΣ

Διεύθυνση - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΜΠΑΡ Διεύθυνση: ΑΚΤΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Τ.Κ. - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΜΠΑΡ Τ.Κ.: 18030
Περιοχή - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΜΠΑΡ Περιοχή: Μέθανα Κατηγορία - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΜΠΑΡ Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΜΠΑΡ
Τηλέφωνο - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΜΠΑΡ Τηλέφωνο: 2298092125 Fax - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΜΠΑΡ Fax: 2298092208
Κινητό - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΜΠΑΡ Κινητό: 6978696165 E-mail - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΜΠΑΡ E-mail: volcanovillage@yahoo.com
Υπεύθυνος - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΜΠΑΡ Υπεύθυνος: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΤΣΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΜΠΑΡ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΜΠΑΡ Ιστοσελίδα:
Πηγαίνοντας μια βόλτα στο όμορφο λιμανάκι των Μεθάνων για να απολαύσεις ένα δροσερό freddo και να γίνεις θεατής ενός τόσο μαγευτικού τοπίου, μπαίνεις πρώτα στον πειρασμό να το εξερευνήσεις. Η θέα της θάλασσας σε οδηγεί στην άκρη του λιμανιού και μια γλυκιά μυρωδιά από σοκολάτα και φρέσκο καφέ σε προσκαλεί στο τελευταίο τραπεζάκι δίπλα της. Ένας κατάλογος γεμάτος γλυκές και αλμυρές εκπλήξεις σου αποσπάει την προσοχή από τα καταγάλανα νερά. Ο κύριος Βαγγέλης πρόθυμος να εξυπηρετήσει κ...
Επισκέπτες: 17107

Β & Β - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕΘΑΝΑ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΤΣΗΣ

Β & Β - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕΘΑΝΑ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΤΣΗΣ

Πηγαίνοντας μια βόλτα στο όμορφο λιμανάκι των Μεθάνων για να απολαύσεις ένα δροσερό freddo και να γίνεις θεατής ενός τόσο μαγευτικού τοπίου, μπαίνεις πρώτα στον πειρασμό να το εξερευνήσεις. Η θέα της θάλασσας σε οδηγεί στην άκρη του λιμανιού και μια γλυκιά μυρωδιά από σοκολάτα και φρέσκο καφέ σε προσκαλεί στο τελευταίο τραπεζάκι δίπλα της.

Ένας κατάλογος γεμάτος γλυκές και αλμυρές εκπλήξεις σου αποσπάει την προσοχή από τα καταγάλανα νερά.

Ο κύριος Βαγγέλης πρόθυμος να εξυπηρετήσει και να προτείνει γαστρονομικά εδέσματα, δίνοντας έμφαση στις βάφλες και τις κρέπες του, προσφέρει ευγενικά αναψυκτικό με γεύση μαστίχας για το καλωσόρισμα.

Με θέα τον Αργοσαρωνικό και με μια ζεστή βάφλα να γαργαλάει τον ουρανίσκο σου, αισθάνεσαι μια γλυκιά ηρεμία που σε ταξιδεύει μακριά. Το μεγαλοπρεπές κτίριο του Υδροθεραπευτηρίου αγναντεύει τον Πόρο και σου κάνει νεύμα να το επισκεφτείς.

Ο κύριος Βαγγέλης Μπέτσης διατηρεί αυτό το γραφικό cafe πάνω από 10 χρόνια, με πολύ αγάπη και μεράκι, προσπαθώντας να το εκσυγχρονίσει ακολουθώντας παράλληλα τις τοπικές παραδοσιακές νόρμες.